Kedvence kedvenc stílusa

Ivy Art Brand! Ez lesz a Trend!

 

Mióta csak az eszemet tudom, azóta óriási a négylábúak iránti rajongásom és mindig is bennem volt a vágy, hogy kiéljem kreativitásomat az artisztika különböző területein. Szerettem volna egyesíteni mindezt és valami különlegeset álmodni, hogy termékeim által adhassak valami olyat, ami nem csak stílusos, egyedi, de kényelmes és hasznos is emberre valamint állatra nézve egyaránt. Ez a lelke az Ivy Art Style-nak.

Minden egyes termékem kézzel és szeretettel készül, minőségi alapanyagok felhasználásával, személyre szabottan! Így garantálom az egyediségét.

Ha munkásságom felkeltette az érdeklődését és szeretnének egy nem mindennapi, mindemellett tartós kollekciót Maguknak vagy Kedvencüknek, nézzenek körül webshopomban vagy keressenek bizalommal elérhetőségeim egyikén.

További referenciáim elérése a képre kattintva ->

Gállos Ivett
Ez fantasztikusan szép. Igazi művészi munka. Ne hagyd abba a kreativitást, jó úton jársz. Áldott teremtés vagy!
Cs. János
Meseszépek Ivy! A kezed alól remekművek kerülnek ki, csak így tovább, büszke vagyok rád!
S. Andrea
Gratulálok! Látszik, hogy minden alkotásodban szíved lelked benne van! Ennél egyedibbet még nem láttam!
G. Erika

Kérem foglalja össze elképzeléseinek mintáját, színvilágát, hogy össze tudjam állítani Önnek és Kedvencének egyedi kollekcióját!

A minőséget és az egyediséget garantálom!
Az akciós ajánlatokról és az aktuális trendekről tájékozódhat Facbook és Instagram oldalamon vagy az alábbi telefonszámon:

Scroll to Top