Ivy-Cord Amit Gazdi-Pajti Hord

Ivy-Art-Brand! Ez lesz a Trend!

Mióta csak az eszemet tudom, azóta óriási a négylábúak iránti rajongásom és mindig is bennem volt a vágy, hogy kiéljem kreativitásomat az artisztika csodálatos területein. Szerettem volna egyesíteni mindezt és valami különlegeset álmodni, hogy termékeim által adhassak valami olyat, ami nem csak stílusos, egyedi, szemet gyönyörködtető, de kényelmes és hasznos is emberre és állatra nézve egyaránt. Ez a lelke az Ivy-Art-Brandnek.

Akiknek az érdeklődését felkeltette munkásságom és szeretnének egy igazán egyedi, személyre szabott kollekciót Maguknak vagy Kedvencüknek, nézzenek körül Webshopomban vagy keressenek bizalommal elérhetőségeim egyikén.

Nyakörvek, Hámok, Pórázok, Gazdi-Pajti Szettek, Karkötők, Kötőfékek és Felszerelés díszek készítését vállalom Paracord (túlélő/ejtőernyő) zsinórból, egyedi elképzelések alapján, gravírozott táblákkal. Ezen kívül rendelhetőek még más kiegészítők, általam készített drót medálok, karkötők és nyakékek is.

Érdeklődéseket, árajánlat kérést, rendelést e-mailben (info@ivyartproduct.com) vagy telefonon +36305918016 tudok fogadni. További referencia munkáim megtekinthetőek a képre vagy a linkre kattintva Facebook és Instagram oldalamon.

Közvetlen elérés a képre kattintva ->

Gállos Ivett
Ez fantasztikusan szép. Igazi művészi munka. Ne hagyd abba a kreativitást, jó úton jársz. Áldott teremtés vagy!
Cs. János
Meseszépek Ivy! A kezed alól remekművek kerülnek ki, csak így tovább, büszke vagyok rád!
S. Andrea
Gratulálok! Látszik, hogy minden alkotásodban szíved lelked benne van! Ennél egyedibbet még nem láttam!
G. Erika

Kérem foglalja össze elképzeléseinek mintáját, színvilágát, hogy össze tudjam állítani Önnek és Kedvencének egyedi kollekcióját!

A minőséget és az egyediséget garantálom!
Az akciós ajánlatokról és az aktuális trendekről tájékozódhat Facbook és Instagram oldalamon vagy az alábbi telefonszámon:

Scroll to Top