Ivy-Cord Amit Gazdi-Pajti Hord

Ivy-Cord-Brand! Ez lesz a Trend!

Mióta csak az eszemet tudom, azóta óriási a négylábúak iránti rajongásom és mindig is bennem volt a vágy, hogy kiéljem kreativitásomat az artisztika csodálatos területein. Szerettem volna egyesíteni mindezt és valami különlegeset álmodni, hogy termékeim által adhassak valami olyat, ami nem csak stílusos, egyedi, szemet gyönyörködtető, de kényelmes és hasznos is emberre és állatra nézve egyaránt. Ez a lelke az Ivy-Art-Cord Brandnek.

Akiknek az érdeklődését felkeltette munkásságom és szeretnének valami egyedi, személyre szabott csodát Maguknak, Kedvencüknek, nézzenek körül Kincstáramban(www.ivyartproduct.com) vagy keressenek bizalommal elérhetőségeim egyikén.

Nyakörvek, Hámok, Pórázok, Gazdi-Pajti Szettek, Karkötők, Kötőfékek és Felszerelés díszek készítését vállalom Paracord (túlélő) zsinórból, egyedi elképzelések alapján, gravírozott táblákkal. Kincstáramban ezen kívül fellelhető kiskedvencekről, általam készített drót emléktárgyak, medálok, Karkötők és nyakékek is.

Érdeklődéseket, árajánlat kérést, rendelést e-mailben (info@ivyartproduct.com) vagy telefonon +36305918016 tudok fogadni. További referencia munkáim megtekinthetőek Facebook és Instagram oldalamon Ivy Art Product néven:

https://www.instagram.com/ivyartproduct/

www.facebook.com/ivett.gallos

https://www.facebook.com/ivyartproduct

Ivett Gállos
This is fantasticly beautiful. Real artwork. Don't stop your creativity, you're on the right path. You're a blessed creature.
Cs. János
They're wonderful Ivy! Masterpieces made by your hand, keep it up, I'm proud of you!
S. Andrea
Congratulations! It shows that you put your heart and soul in all your work! I have never seen anything more unique!
G. Erika

Tell me your old desire,
bele szövöm minden álmát!

If you find your Wonder,
Fill up your basket!
If you haven't found something,
Grab your mobile
and I'm waiting for your call.

Scroll to Top