Kedvence kedvenc stílusa

Ivy Art Brand! Ez 'Állati' Trend!

 

Mióta csak az eszemet tudom, azóta óriási a négylábúak iránti rajongásom és mindig is bennem volt a vágy, hogy kiéljem kreativitásomat az artisztika különböző területein. Szerettem volna egyesíteni mindezt és valami különlegeset álmodni, hogy termékeim által adhassak valami olyat, ami nem csak stílusos, egyedi, de kényelmes és hasznos is emberre valamint állatra nézve egyaránt. Ez a lelke az Ivy Art Style-nak.

Minden egyes termékem kézzel és szeretettel készül, minőségi alapanyagok felhasználásával, személyre szabottan! Így garantálom az egyediségét.

Ha munkásságom felkeltette az érdeklődését és szeretnének egy nem mindennapi, mindemellett tartós kollekciót Maguknak vagy Kedvencüknek, nézzenek körül webshopomban vagy keressenek bizalommal elérhetőségeim egyikén.

További referenciáim elérése a képre kattintva ->

Ivett Gállos
Elfogult leszek!Ezek után a lovaimnak és a kutyámnak is csak Ivy Art Style-t vásárolok, mert tudom, hogy te a legjobbat és legegyedibbet fogod elkészíteni!
K. Anita
Nagyon különleges, minőségi minden terméked és abszolút egyedi! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Sz. Evelin
Congratulations! It shows that you put your heart and soul in all your work! I have never seen anything more unique!
G. Erika

Kérem foglalja össze elképzeléseinek mintáját, színvilágát, hogy össze tudjam állítani Önnek és Kedvencének egyedi kollekcióját!

A minőséget és az egyediséget garantálom!
Az akciós ajánlatokról és az aktuális trendekről tájékozódhat Facebook és Instagram oldalamon vagy az alábbi telefonszámon:

Scroll to Top