Általános szerződési feltételek

 
Az Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Gállos Ivett EV.  (székhely: 9100 Tét Mátyás király utca 25., adószám: 69962789-1-28), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.
Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.
A megrendelés rögzítésével a VEVŐ kijelenti, hogy a megrendelt termék paramétereit elfogadja és igényeinek mindenben eleget tevőnek ismeri el, valamint a weblap használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:
 

A szerződés legfontosabb pontjai az alábbiak szerint határozhatók meg:

1. Cégadatok és információk
2. Kapcsolattartó és elérhetőségei
3. Tárhelyszolgáltató
4. A megrendelések feldolgozása és teljesítés
5. Fizetési információk 
6. Szállítási információk
7. Személyes átvételi információk
8. Regisztráció vagy regisztráció nélküli vásárlás
9. A fogyasztót megillető elállási jog 
10. Távszerződés
11. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
12. A felelősség korlátozása
13. Szerzői jog
 

1. Cégadatok és információk:

Cégnév: Gállos Ivett EV.
Cím: 9100 Tét Mátyás király utca 25.
Tel.: +36 30 591 80 16
E-mail címe: info@ivyartproduct.com
Weboldal címe: www.ivyartproduct.com
Adószám: 69962789-1-28
Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: 
Szerződés nyelve: magyar
Bankszámlaszám: 12096736-01465550-00100007 Gállos Ivett
Szállítási partner: Magyar Posta Zrt. 
Személyes átvételi lehetőség:  9100. Tét, Mátyás király utca 25. (előzetes egyeztetés alapján) 
Online vitarendezési platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
 

2. Kapcsolattartó:

Neve: Gállos Ivett
E-mail címe: info@ivyartproduct.com
Tel.: +36 20 482 28 22 (Hétköznap munkaidőben 9.00 – 18.00)
 

3. Tárhelyszolgáltató:

Magyar Hosting Kft.
1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Tel.: +36 1 700 2323
Számlaszám: 10701049-49390807-51100005
Adószám: HU23495919
 

4. A megrendelés határidejére vonatkozó tájékoztatás:

Az elkészült termékekre vonatkozó megrendelések feldolgozása hétfőtől-péntekig 8:00–12:00 óráig történik. Az egyedi termékek megrendelésének feldolgozása egyedileg történik.
(A szombat, vasárnap vagy ünnepnapon leadott megrendeléseket csak az azt követő munkanap dolgozzuk fel, illetve a 12 óra után leadott rendelések is a következő munkanap kerülnek feldolgozásra.)
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.
 Minden megrendelésre egyedi elkészítési időt szabunk ki, amit a megrendelővel előre megbeszélünk és egyeztetünk. 
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Az Ivy art Product nem vállal felelősséget az egyedileg tervezett termékek esetleges minimális kinézetére. 
Nem tartjuk fenn a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!  Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk ellenőrizze a SPAM (levélszemét) mappát a levelező rendszerében. Az e-mailek kézbesíthetetlenségének másik oka lehet az e-mail cím hibás megadása. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeken.
 

5. Fizetési információk:

Az ivyartproduct.com webshopban az alábbi módon fizethet:
 
• Bankkártyás fizetés,
• Előre átutalás,
• Utánvét – átvételkor bankkártyával és készpénzzel is fizethet!

Bankkártyás fizetés Barionnal: 
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Előre utalás:
Előre utalás esetén a rendelés leadása után e-mailben küldjük az utaláshoz szükséges adatokat valamint, hogy postaköltséggel együtt mekkora összeget kell átutalni a kiszállítás előtt.

Utánvétes fizetés:
Utánvét esetén az ivyartproduct.com weboldalon leadott rendelésének összegét a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel, vagy bankkártyával fizetheti ki. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza, e-számla kiállítása esetén pedig az e-mail fiókjába is elküldjük.

Előre átutalás választásánál a rendszerünk a rendelés véglegesítésekor elküldi e-mailben a díjbekérőt, mely alapján átutalhatja az összeget.

6. Szállítási információk:  

A szállítást az alábbi cég végzi: MPL Magyar Posta
 
Szállítási információ: 06 30 548 48 22
10 000 Ft feletti vásárlás esetén nem számolunk fel szállítási költséget!
Ha a vásárlás értéke nem haladja meg a 10 000 Ft-ot, akkor a szállítási költségek a következők:
Utánvét esetén: 990 Ft
Előre utalás esetén: 990 Ft
A rendelés leadása után e-mailben küldjük az utaláshoz szükséges adatokat valamint, hogy postaköltséggel együtt mekkora összeget kell átutalni a kiszállítás előtt.
 

7. Személyes átvételi információk:

Ha a webáruházunkban a személyes átvételi lehetőséget választotta, akkor azt az alábbi címen teheti meg, előre egyeztetett időpontban:
Gállos Ivett EV.
9100. Tét, Mátyás király utca 25.
 

8. Regisztráció vagy regisztráció nélküli vásárlás:

Webáruházunkban regisztrációval vagy anélkül is vásárolhat. Azonban érdemes regisztrálni, hiszen így ha már korábban vásárolt, nincs más dolga, mint a BEJELENTKEZÉS menüpontban a regisztrált e-mail címmel bejelentkezni. A regisztrált vásárló az adatait – ha valami változott- a megrendelés véglegesítése előtt még módosíthatja. A rendszerünk a módosított adatokat elmenti, és a következő vásárlásnál vissza is tölti.
FONTOS, hogy Ügyeljen a megadott adatok pontosságára, és a megrendelés elküldése előtt ellenőrizze azokat, hiszen az Ön által megadott adatok alapján tudjuk felvenni a kapcsolatot Önnel, illetve ezek alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék!
Figyelem! A hibásan megadott e-mail cím, vagy az e-mail címedhez tartozó tárhely telítettsége a megrendelésed visszaigazolásának kézbesíthetetlenségét okozhatja!
 

9. A fogyasztót megillető elállási jog:

– A vásárlástól számított 24 órán belül a megrendelt terméket jogában áll lemondani. 24 óra elteltével és a megbeszélt tervek után a rendelését nem áll módunkban törölni. Abban az esetben, hogy ha a megrendelő az elkészítés közben törölni szeretné a megrendelését, a termék 80% – át köteles kifizetni. Ezt a megbeszéltek alapján átutalással tudja megtenni.
-Az elállási jog a személyre szabott termékek esetén sajnos nem lehet visszatéríteni, hacsak nem hibáztam az elkészítése során.
– elállásra vonatkozó igényét írásban az info@ivyartproduct.com e-mail címen kell bejelentenie 24 órán belül a megrendeléstől számítva
– termék csere esetén a fogyasztót terhelik a szállítási költségek és a különbözeti díj, abban az esetben, ha drágább termékre esik a választás
 

10. Távszerződés:

A megrendelőlap írásbeli szerződésnek minősül, melyet rendszerünk sorszámmal lát el, és ezt visszakereshetően megőrzünk.
A megrendelőlap elküldésével és annak az ivyartproduct.com által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre az ivyartproduct.com, mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi pontok szerinti feltételekkel:
a Szállító köteles a Vevő által a megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni.
Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
A Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt termékeket átvenni a Szállítónak megadott címen.
A Vevő köteles a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.
 

11. Adatvédelemi és adatkezelési szabályzat:

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcím adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.
Az adatszolgáltatás önkéntes, nevének és címének felhasználását addig folyamatosnak tekintjük, amíg írásban nem kéri azok törlését.
Tájékoztatjuk, hogy megrendelései alkalmával megadott személyes adatai az ivyartproduct.com adatbázisába kerülnek. Adatainak kezeléséhez való írásbeli hozzájárulását megrendelésével megadottnak tekintjük. Ezeket az adatokat kizárólag áruküldő illetve ajánlattevői tevékenységhez használjuk fel. Megadott személyes adatait harmadik fél részére nem adjuk át. Amennyiben a megrendelő a webáruházban vásárolt termékek futárszolgálattal történő kézbesítését választja, úgy hozzájárul ahhoz, hogy a kézbesítés érdekében az ahhoz szükséges adatokat az Üzemeltető a futárszolgálat részére átadja.
A webáruház mindent megtesz az adatok biztonságos őrzése érdekében, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.
 

12. A felelősség korlátozása:

A webáruháztól való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak elfogadását.
Az ivyartproduct.com webáruház nem felelős a felsoroltak miatt:
bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást
az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat meg nem érkezése, véletlenszerű megváltozása
meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon
szoftver nem megfelelő működése
programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményei
a termékinformációk (megnevezés, leírás, ár) hibás, vagy hiányos megjelenítése
Az ivyartproduct.com nem felelős semmilyen kárért, ami a webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül a vásárló felelős a webáruházhoz való kapcsolódásáért és az áruházban való vásárlásért. Ismétlődő, vagy súlyos jogsértésért az Üzemeltető jogosult az adott Felhasználót véglegesen kizárni az oldal használatából, regisztrációját törölni.
 

13. Szerzői jog:

Az oldalon található valamennyi tartalom szerzői jogai az ivyartproduct.com üzemeltetőjét illetik meg. A szerzői és egyéb jogok megsértése vagy e szerződés megszegése esetén jogi eljárást indít a jogsértővel szemben. A weboldal használatával a Felhasználó elfogadja, hogy az oldal tartalmának másolása jogsértésnek minősül.
Online vitarendezés
Bármilyen probléma esetén hívjon minket, segítünk: +36 20 482 28 22
Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el:
Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.
A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.
Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.
A szerződést a megrendelés elküldésével a vásárló elfogadja.
Az ivyartproduct.com webáruház az ÁSZF feltételeit, termékeit, azok vételárát és a szállítási határidőket szabadon megváltoztathatja. A változások az ÁSZF-ben megjelenéstől kezdve lépnek életbe. Ezek a módosítások a létrejött vásárlásokat nem érintik.
 
Gállos Ivett – Egyéni Vállalkozó 
25 Mátyás Király Street H-9100 Tét HUNGARY

Tét, 2019.09.01.

Scroll to Top