Ivy Art

Kincseket gyárt!

Kézzel készített termékek egyedi megrendelésre

Az én csodáim Rád várnak

Rólam

Kiskorom óta bennem van a művészet iránti érdeklődés. Mióta eszemet tudom azóta szeretem kiélni kreativitásomat az artisztika különböző csodálatos területein. 2 évvel ezelőtt hozta úgy az élet, hogy gyerekkori tartalék gyöngyeim előkerültek a padlás eldugott kis zugából. Ekkor kezdtem el újra belevetni magam a gyöngyfűzés rejtelmeibe… Csak úgy jöttek az ötletek, a pozitív visszajelzések a Családomtól, Barátoktól, az Ismerőseimtől és megpróbáltam valami különlegeset, extrát és egyre nagyobbat álmodni. Ezután már nem volt megállás és egyre jobban kiforrta magát bennem az a bizonyos álom, ami kezdetektől fogva ott volt, hogy ezzel szeretnék foglalkozni és adni magamból egy kis darabot az embereknek.

Ezért hoztam létre az Ivy Art Product-ot, hogy mindenkivel meg tudjam osztani és elérhető legyen azok számára, akiknek az érdeklődését felkeltette bármelyik munkám vagy szeretnének valami egyedit, valami személyre szabott csodát magukénak tudni illetve szeretteiket meglepni.

Hu ez fantasztikusan szép... Igazi művészi munka. Le esett az állam. Ne hagyd abba a kreativitást, jó úton jársz. Áldott teremtés vagy!
Cs. János
Meseszépek Ivy a kezed alól remek művek kerülnek ki, csak így tovább, büszke vagyok rád!
S. Andrea
Gratulálok. 🙂 Sok sikert kívánok . Az életviteled és a gondolkodásod példaértékű. Az élet maga a szabadság, a fejlődés tudatával.
G. Erika
Küldd el, amit szeretnél, ha elkészítenék Neked
Scroll to Top