szállítási információk

 
MPL futárszolgálat – Házhozszállítás:
 
Az MPL futárszolgálattal történő csomagszállításnál utánvétes fizetés esetén a termékek ellenértékét és a szállítási költséget átvételkor a futárnak kell kifizetni készpénzben (HUF). A futárnál bankkártyás fizetésre is van lehetőség.
 
Szállítási címként lakás és/vagy munkahely címed egyaránt megadható. Ezek közül célszerű azt kiválasztani, ahol nagy valószínűséggel tartózkodik olyan személy (akár szomszéd, vagy egy kolléga a munkahelyről), aki a szállítás napján és idejében a csomagot át tudja venni. 
 
A kiszállítás hétköznapokon reggel 8 és délután 17 óra között történik.
 
Amennyiben a megadott szállítási napon mégsem tartózkodik a megadott szállítási címen, úgy a futár telefonon és/vagy üzenet formájában második, plusz költség nélküli kiszállítási időpontot fog egyeztetni Veled. Maximálisan 40 kg-os csomag szállítható ki. Túlsúlyos csomag esetén a szállítási költség módosulhat, erről a szállítást megelőzően egyeztetünk. Amikor csomagod összeállt, átadjuk az MPL futárjának, erről tájékoztató e-mailt küldünk.
 
A kiszállítás az átadást követő 1-2 munkanapon belül történik meg.
 
Fontos:
Futárszolgálattal történő vásárlásnál kérjük bontsd ki a csomagot miután átvetted a terméket, mert utólag nem áll módunkban reklamációt elfogadni. Ebben az esetben egy jegyzőkönyv készül, amivel mi is érvényesíteni tudjuk kárigényünket a futárszolgálat felé.
 
Gállos Ivett – Egyéni Vállalkozó 
9100 Tét Mátyás király utca 25.

Tét, 2019.09.01.

Scroll to Top